Belépés
Webmail
E-mail cím:Jelszó:Statisztika
  • Látogatottság:1,182,198
  • Egyedi látogatók:31,660

Elment Lia

Elhagytam. Lia elment. Újra egyedül. Úgy emlékszem, tizennégy éve nem volt ilyen hogy szingli legyek. Elment Lia, mert megkértem rá. Nagyon nem akart. Tudom és érzem, hogy igazán szeretett. Talán még ennek ellenére is ugyanígy érez.
Hétfőn még együtt terveztük a pénteki romantikus sétát kettesben. Akkor már picit nem volt önmaga. Szépítkezett, öltözködött, de nehezen bírtam beszélgetésre bírni. Már érezte. Szakítottam vele. De nem akart itt hagyni! Mindent elkövetett, hogy velem maradhasson. Eltüntette az iratait. Van ami még most sincs meg. Nem akart beindulni, csak nagy noszogatásra. Megérezte a bizonytalanságom. És mikor végleg elbúcsúztam, még kétszer jelezte Ő nem akar menni. Neki jó itt. Ismeri minden nyűgömet, rigolyámat. Igy fogadott el és így szeret.
Pedig az új kérője is nagyon fogja szeretni. November óta udvarolt Liának, ismét egy szerelem első látásra. Biztos vagyok benne. De hát nagyon nehéz elválni, amikor csak egy fél is elvágyódik, feladja a megszokottat, a biztosat. Belátom, nem egyszerű. Remélem nem felejti mennyire szere(t)tem. És ugyanúgy fog vigyázni és örömet szerezni új párja is. És ha jön az új, a szőkébb, barnább, feketébb, vékonyabb, fiatalabb; az én szívem megnyugszik egyszer.
De elfeledni biztos nem fogom!